BOEKPRESENTATIE DRUKBEZOCHT

Buddy Tegenbosch


Boekpresentatie drukbezocht

Net als bij de presentatie van Pokerface was het nu ook bij Oog om oog weer spannend: Zouden er mensen komen?

Jawel!
Het was druk. Familie, vrienden, bekenden, collega's (zowel schrijvers als een piloot), prijswinnaars, bloggers en natuurlijk lezers. Het publiek was jong, heel jong, oud en... na ja, wat ouder. Er waren mensen van dichtbij: Eindhoven, maar ook van ver weg: Groningen, de Randstad en zelfs Belgie. Kortom, een bont gezelschap.

Tja, en wat doe je op zo'n presentatie? Ik had geen flauw idee, dus hield ik een praatje (ik praat graag), vertelde ik wat over Oog om oog (want daar praat ik het liefst over) en brachten we een toast uit (want drinken doen we allemaal graag).

En... er waren boeken. Boeken om verkocht te worden (want daar ging het natuurlijk om, de rest: de hapjes, de drankjes, de presentatie was allemaal verpakking). Ik had zelf Oog om oog de dag ervoor pas voor het eerst gezien en hoewel ik wist hoe het eruit zou gaan zien, was ik erg verrast. Positief verrast. Wauw, wat een mooi omslag, wat een eyecatcher in de winkel!

En nu? Nu is het afwachten wat het boek gaat doen. De eerste recensies zijn veelbelovend, dus ik heb er alle vertrouwen in.

Lieve mensen, bedankt voor jullie komst naar de presentatie. Jullie waren met velen en dat heeft me enorm veel goed gedaan. Ik hoop dat jullie van Oog om oog genieten.
Bedankt!


GEPLAATST: 2015-10-30 | RUBRIEK: NIEUWS